maanantai 31. joulukuuta 2018

Vuoden viimeiset villasukat ja lankarakastuminen


Tilasin joskus viime vuonna kokeilumielessä Tukuwool Sock -langasta sellaisen yllätyspaketin. Yllätyksen värimaailman (vihreä, tumman sininen, harmaa) ei ollut lähinnä omaa sydäntäni, mutta onneksi siskoni lempiväri on vihreä. Marraskuun lopulla sain vihdoin sukkainspiraation ja viime viikon lopulla sukat pääsivät uudellee omistajalleen.

Ohjeen sukkiin poimin Kotiliesi Käsityö -lehden numerosta 8/2018. Jonkin verran soveltelin ohjetta, mutta melko lailla sen mukaan menin. Aluksi minulla oli kuviossa mukana myös tummansininen, mutta sen neulominen oli jotenkin niin masentavaa, että jätin sen pois. Harmaata lankaa ei Tukuwoolina ollut tarpeeksi, joten ostin vihreiden kaveriksi Hjertegarnin Maro Antibakteriel -sukkalankaa. Se taitaa olla hippusen ohuempaaa kuin Tukuwool, mutta ei se kyllä missään näy.

Mutta se Tukuwool. Yhteiselomme tuskin jää tähän, sen verran ihanalta se tuntuu. Ja neulominenkin oli kivaa, jahka pääsin alkuun. Sukat ovat aika unelmanpehmeät ja toivottavasti myös lämpimät. Kaksinkertaisuudesta huolimatta sukat ovat aika ohuet, joten mahtunevat tarvittaessa myös kenkään.

Näissä merkeissä toivotan oikein villavaa uutta vuotta Villavaltakunnan ystäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!