tiistai 17. huhtikuuta 2018

DIY simppeli sohvapöytä


Helmikuun lopulla muutimme Berliinistä takaisin Ouluun ja olimme siinä tilanteessa, että suuri osa huonekaluista oli myyty tai säilössä toisella puolella Suomea. Aika pian aloin Saksasta mukana tuodun Ikea-sohvan äärellä kaivata sohvapöytää. Kun Donille iski rakennusinto, teimme retken rautakauppaan. Tunnin verran siellä haahuiltuamme tulimme kuitenkin tulokseen, että visiomme sohvapöydästä on vielä turhan epämääräinen rakennustarvikkeiden ostoa ajatellen.

Myöhemmin tulin ottaneeksi aiheen puheeksi ystäväni kanssa, joka vinkkasi minulle WickedHairpinsUK -kaupan, jossa myytiin täydellisiä pöydänjalkoja. Sellaisia, jotka olin jo ajatuksissani hylännyt, sillä eihän niitä olisi itse saanut tehtyä... Reilu viikko taisi mennä siinä, että pöydänjalat matkasivat Englannista Ouluun ja pääsiäisenä Don pääsi askartelemaan. Rautakaupasta haettiin mäntyinen liimapuulevy pöytälevyksi, se hiottiin ja siveltiin kahdesti valkoisella puuvahalla. Vahan kuivuttua Don ruuvasi jalat paikoilleen ja vot! Meillä on sohvapöytä!

Hirveän nätti siitä tulikin. Ite tekemällä emme tosin säästäneet pennin hyrrää, mutta se tuskin yllättää ketään... Seuraavia projekteja on jo palloteltu, sillä isompi ruokapöytä olisi tarpeen samoin kuin jonkinlainen pöytä tahi hylly parvekkeelle. Yöpöytääkään ei ole...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!