tiistai 5. joulukuuta 2017

Vaunuverho
Tässä kun on vielä hyvää aikaa ommella ennen vauvan tuloa (menossa rv 37+4), tekaisin eilen suunnitelmissa pitkään olleen vaunuverhon Emmaljungiin. Liikkeelle lähdin tällä Villa ja Villan ohjeella. Sen verran tein muutoksia, että nauhat kiinnitin verhon alareunaan ja etupuolen kangas on kokonaan vuoritettu liimakankaalla. Olisin laittanut sitä molempiin kappaleisiin, mutta eihän sitä ollut tarpeeksi enkä jaksanut lähteä kangaskauppaan. Tämä projekti kun on muutenkin jo venynyt...

Elokuun lopulta asti olen nimittäin verhoa tekemässä. Silloinhan ompelin tämän vauvanpesän, jonka esiaste kuvissa näkyvä vaunuverho on. Minulle tuli siis massiivinen mittavirhe pesää tehdessä ja lammaskankaiseen pesään ei olisi mahtunut edes vastasyntynyt... Onneksi keksin, että leikattu ja osittain ommeltu lammaspesä oli juuri sopivan kokoinen lähtökohta vaunuverholle. Ei siis tarvinnut heittää kivaa kangasta ja sen reunaan ommeltua vinonauhaa roskiin. Purkamisessa meni kyllä tunti, mutta oli se sen arvoistakin.

Olen nimittäin enemmän kuin tyytyväinen vaunuverhoon! Toivotaan, että se osoittautuu käytössäkin hyväksi. Toistaiseksi verhon taakse koeajolle on päässyt Hoon pehmolammas, joka ainakin nukkui ihan tyytyväisenä.

p.s. Kuvassa Hoon päällä Noshin trikoosta ommeltu raglanpaita, jossa on liki täydelliset raitojen kohdistukset. Uskokaa pois, vaikka se ei tuossa kuvassa näykään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!