perjantai 24. marraskuuta 2017

Mäyrä-hiiop


Elämäni kolmas Hiiop-jumpsuit valmistui jouluvauvallemme Taimelle. Käyttöön se ei ihan heti pääse, sillä haalari on kokoa 80 ja mennee ensi syksynä, mikäli Taimen kasvu yhtään on samansuuntaista kuin isosisko Hoolla.

Mäyräkuvioisen softshell-kankaan ostin kesällä Tallinnasta, Karnaluksista. Myöhemmin selvisi, että samaa kangasta saa kyllä Suomestakin, eli se siitä eksotiikasta... Berliinin softshell-valikoiman löysin vasta myöhemmin, joten siitä ei tässä projektissa iloa ollut.


Levensin lahkeita ja hihoja jonkin verran, että alle mahtuu paremmin kerroksia. En tosin hoksannut pidentää hihoja ja lahkeita, joten jouduin sitten ompelemaan erilliset kuminauhakujat. Ensin harkitsin oranssia resoria, mutta sehän kastuu saman tien kun osuu maahan.

Käytin tässä haalarissa ensimmäistä kertaa ikinä metrivetoketjua ja sehän osoittautui ihan kelpo tuttavuudeksi. Vetskarin alaosasta tuli huomattavasti kivempi kankaisen stopparin kanssa ja olihan haarasaumakin miljoona kertaa helpompi ommella, kun ei tarvinnut vetoketjun päältä surruuttaa.

Kaikenlaista pikkuvikaa tästä(kin) tekeleestä löytyy, mutta ihan kiva lopputulos kuitenkin on. Ajaa toivottavasti myös asiansa sitten, kun loppukäyttäjä haalarin täyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!