sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Aurinkoinen Mtoto / Vuosi väriterapiaa


KELTAINEN TOUKOKUU

Vuosi väriterapiaa -haasteeseen osallistuminen on ollut kohdallani vähän laiskanpulskeaa, kun muutto veikin odotettua enemmän energiaa. Toukokuun keltainen haastetyö kyllä valmistui toukokuun puolella, mutta postaaminen on jäänyt. Mutta annettakoon se minulle anteeksi.
 
Tämä toinen raskaus näyttää eroavan ensimmäisestä monella tapaa. Ilonani ovat olleet liki kaikki mahdolliset alkuraskauden vaivat ja sen lisäksi ei neulominenkaan suju niin kuin ensimmäisellä kerralla.

Hoota odottaessa aloitin ensimmäisen vauvaneuleen liki samana päivänä kun tein positiivisen raskaustestin. Neule oli valmis raskausviikolla viisi. Alku meni tälläkin kertaa samoin. Plussatestipäivänä kävin ostamassa lankaa (sillä eihän vanhoista langoista nyt mitään voi uudelle vauvalle aloittaa...) ja seuraavana päivänä Mtoto Overalls (Ravelry-linkki) pääsi puikoille.

Mutta se haalarin valmistuminen! Se kesti. Ja kesti. Ja kesti. Meni peräti kuusi viikkoa saada valmiiksi tämmöinen pikkuruinen haalari! Mutta nyt se lopultakin on valmis.

Langan menekki oli, sanotaanko tarkasti laskettu. Sata grammaa Schachenmayrin Merino Extrafine 120 -lankaa riitti juuri ja juuri. Toisen olkaimen loppu on neulottu päättelyistä ylijääneistä langanpätkistä, mutta kuten sanoin, lanka riitti. Nyt vain odotellaan joulukuuta ja sitä, miten käytännölliseksi tai epäkäytännölliseksi tällainen haalari vastasyntyneellä osoittautuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!