maanantai 7. marraskuuta 2016

Menninkäisiä ja toffeetaViime viikonloppuna ompelukoneeni surrasi oikein urakalla. Hoo sai legginit, tunikan ja kaksi paitaa ja itselleni ompelin mekon. Viimeisissä saumoissa alkoi Victoriani (Lidlistä ammoin ostamani ompelukone) jo vähän yskähdellä, mutta kunnialla veimme urakan loppuun.

Tänään kävi vielä niin kivasti, että Hoo oli hetken aikaa suosiollinen vaatemalli ja sain tämän tunikan kuvattua. Yritimme ottaa kuvia myös collegepaidasta, mutta ne kuvat jäävät julkaisematta, sillä malli ei suostunut pukemaan housuja jalkaansa... Kuten ei muuten suostunut koko päivänä.

Tunika on öpauttirallaa kokoa 104, eli hiukan reilu vielä. Mustavalkoinen kangas on aiemmista legginseistä tuttua Verson puodin trikoota, keltainen Noshin toffeenväristä jerseytä. Mikä kuulema tarkoittaa samaa kuin trikoo. Näin aloittelevana ompelijana ei ole termistö ihan vielä hallussa. Koltun kaavan rävelsin Noshin ilmaisesta puserokaavasta.

Olen suoraan sanottuna hämmentävän tyytyväinen kaikkiin näihin ompeluksiini, vaikka saumat eivät kovin suoria olekaan. Parempi tehty kuin täydellinen on mielestäni oikein toimiva sanonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!