lauantai 19. marraskuuta 2016

Kummituslapsen raitapipo

Kummituslapsemme (kirkkoon kuulumattomien versio kummilapsesta) täytti hiljattain jo kahdeksan vuotta. En ole mikään lahjomisen ekspertti noin yleensäkään ja lahjaideat tulevat lähes poikkeuksetta jälkijunassa. Nyt olin neuloskellut noita pikkupäihin sopivia pipoja ja keksin, että kummituslapsellehan voisi sellaisen tehdä myös. Koska halusin tehdä erityisen pehmoisen ja kutittamattoman pipon keksin, että tässä on oiva tilaisuus päästä eroon lopuista Dropsin Merino Extra Fine -langoista.

Ensin rävelsin jonkinmoista kirjoneuletta hyvän matkaa, mutta tajusin että lopputulos on turhan keski-ikäinen. Jossain blogissa näin sitten tämän jipon, jossa langanvaihtokerros neulotaan nurjalla ja siitähän tulikin aika hauska lopputulos. Värikäs toki myös, kun kaikki loput langat pipoon ymppäsin, mutta kyllähä maailmaan väriä mahtuu.

Ja juuri saamamme palautteen mukaan kummituslapsi on pipoa sovitellut, todennut että se on kiva ja ollut tyytyväinen ainakin siihen, että pipo ei tunnu hiertävältä. Neuloja on tyytyväinen!

Raitapipo
koko noin 8v.
100 silmukkaa, 3 mm puikot
noin 65 g Dropsin Merino Extra Fine -lankaa

2 kommenttia:

  1. Pipo on ollut käytössä ja sattumalta värityskin sointuu erään ulkotakin kanssa melkoisen osuvasti yksiin. Pehmoisuus ja kutittamattomuus on valttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kuulostaa hyvältä! Etenkin näin julkaistuna kommenttina. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!