keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kaikuja KareliastaOhje: Kaikuja Kareliasta by Tiina Kuu (Ravelry-linkki)
Lanka: Drops Karisma, yhteensä 142 g
Silmukoita varressa 52, jalkaterässä 48
Joustin 3mm puikoilla, muutoin 3,5mm

Isäni on parhaillaan sairaalassa toipumassa isosta leikkauksesta ja välimatkan vuoksi en pääse häntä ihan pian tervehtimään. Siksipä keksin neuloa hänelle villasukat vanhoja kinttuja lämmittämään.

Jämälankavarastoni alkaa olla jo aika vähissä, joten jouduin (voi miten vastenmielistä se olikaan...) ostamaan lankaa sukkiin. Halusin jotain vähän paksumpaa, että sukat valmistuvat nopsasti ja koska varastosta löytyi kerä punaista Dropsin Karismaa, päätin tehdä sukat siitä. Harmaata ja keltaista tilasin Lankapuoti Lapasen verkkokaupasta, josta langat tulivatkin alle vuorokaudessa. Tämä ihan näin maksamattomana mainoksena todettakoon. Sama "vika" tosin tuntuu olevan monissa muissakin lankaverkkokaupoissa, eli toimitus on lähes hävyttömän nopeaa!

Koska raitasukkien neulominen tympii jo, uskaltauduin kokeilemaan kirjoneuletta. Ohje löytyi Ravelrysta ja oli helposti muokattavissa palmikottomaksi ja paksummalle langalle. Lopputulos on aika passeli eikä kirjoneule juurikaan kiristä, vaikka se on monesti ollut ongelma. Itse ole oikein tyytyväinen, etenkin siksi, että aika monta kertaa jouduin purkamaan näitä, mutta silti tekemiseen meni vain kolme päivää. Pisin aika saattaa hyvinkin mennä siinä, että saan sukat postiin ja matkalle kohti Etelä-Karjalaa...

4 kommenttia:

 1. Ompa ihanan syksyiset! Toivottavasti isäsi toipuu pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ihan ajankohtaan sopiva väritys sukkiin. :)
   Kiitos, toipumista toivomme mekin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!