torstai 29. syyskuuta 2016

Vielä vihertää eli raitasukat osa VMulla on vähän semmoinen tunne, että toistan itseäni tässä blogissa... Sillä raitasukkia, niitä taas.

Tällä kertaa vuorossa ovat Novitan Nallesta neulotut sukat, jotka valmistuivat jo elokuun puolella. Langat ovat jämävarastosta kaivettuja ja enimmäkseen kirjavia, vihreäpainotteisia, sillä vihreä on sukkien saajan eli siskoni väri. Sukat matkasivat hänelle syntymäpäivälahjaksi kera yhden patalapun. Kortiksi syntyi pieni kukkamaalaus, jonka värit ihan sattumalta sointuivat sukkiin täydellisesti.

* * *

I knitted these greenish sock for my sister who loves everything green. The yarn used is leftovers of several Novita Nalle skeins. I hope my sister likes her new socks and they keep her toes warm! 

The birthday card was this time a little painting which colours match perfectly (and totally accidentally!) to socks.

4 kommenttia:

 1. Raitasukathan on just niitä parhaita!

  VastaaPoista
 2. Välillä on ihan pakko vaan neuloa raitasukkia, sitten taas kyllästyy ja on tehtävä yksivärisiä. Minä kun en niitä kirjoneuleita osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, kausittain mullakin tekeminen menee. Huomaan jo raitasukkakauden päättyneen, sillä esittelyä odottamassa on kaksi paria kirjoneulesukkia. Aikamoista opettelua se kirjoneulonta vielä tosin on. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!