torstai 7. heinäkuuta 2016

Talven varalle

Heinäkuussa on hyvä ajatella talvea. Toisaalta ilmat eivät hirveästi juuri muuhunkaan kannusta. Siksipä olenkin onnistunut neuloskelemaan taaperolle villaisia juttuja tulevan kolmivuotistalven varalle. Viime viikolla syntyivät nämä raitalapaset ja yksi myssykin odottelee valokuvaamista.

Lapasten raidoitukseen sain idean Instagramista, se on varsin yksinkertainen mutta sievä. Lankana näissä on tuommoista homeenväristä harmaanvihreää Drops Merino Extra Finea, sekä turkoosia Schachenmayr Merino Extrafine 120 -lankaa. Jälkimmäinen lanka on vähän niin kuin korvamerkitty taaperolle, sillä marraskuussa kuollut äitini ehti aloittaa siitä Hoolle jotain neulomusta. Aloituksen purin, mutta lanka käytettäköön mummin toiveen mukaisesti Hoon asusteisiin.

* * *

I knitted these tiny mittens for my daughter to wear upcoming winter. Luckily the winter is still far away, but you never start knitting too early.

6 kommenttia:

 1. Tämä kuvio on mukavan helppo ja silti sillä saa todella kivoja neuleita aikaiseksi. :) Mukavan raikas ulkoasu blogissa. Jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että tuo kuvio on pökerryttävän yksinkertainen, ottaen huomioon lopputuloksen kivuuden. Kun minähän en mikään erityisen innokas kirjoneuloja ole. :)

   Tervetuloa vaan seuraajaksi, kiva kuulla, että tykkäät ulkoasusta!

   Poista
 2. Kiva kun olit eksynyt blogiini, kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!