torstai 16. marraskuuta 2017

Kaarre

Voi olen kuulkaa niiiiin onnellinen tästä Kaarre-myssystä, joka valmistui eilen!

En ole kahteen ja puoleen kuukauteen kyennyt/uskaltanut neuloa yhtikäs mitään, sillä raskausperäinen rannekanavahässäkkä tai vastaava on taannut sen, että sormenpäät ovat puuduksissa koko ajan muutenkin. Toissapäivänä meni kuitenkin hermo siihen, että en jaksa enää tehdä oikein mitään muuta kuin katsoa telkkaria ja jokainen neuloja tiennee, miten tuskallista on katsoa telkkaria ilman neulomusta.

Kaivoin siis rohkeasti esiin aiemmin kerimäni Madelinetoshin Tosh dk -lankakerän ja urheasti ryhdyin myssyn neulontaan. Ohje tähän Kaarre-myssyyn löytyy Nupunupun-blogista ja alunperin bongasin myssyn bloggaajan instakuvista. En ole aiemmin raaskinut investoida Madelinetoshin lankoihin, mutta tätä pipoa varten rohkenin tilata yhden vyyhdin sävyä Tart.

Ja myssystähän tuli vallan täydellinen! Jos jotain negatiivista pitää projektista löytää, niin sormet neuloessa värjääntyivät hennon punaisiksi. Mutta sepä olikin melkein ainoa käsiin kohdistuva vaiva neuloessa. Toki tämä blogimerkinnän kirjoittaminen saa sormenpäät tunnottomiksi, mutta neulominen onnistui sen verran kivuttomasti, että rohkenin eilen myssyn valmistuttua laittaa puikoille uuden työn...

2 kommenttia:

 1. Kaunis myssy! (: Ihanaa, että pystyit taas neulomaan. Sitä tuntee itsensä vähän kuin keskeneräiseksi ilman neulepuikkoja käsien jatkeena, kun joskus täytyy olla tekemättä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuli kyllä aikamoinen lempimyssy tästä. :)
   On kyllä ollut aika kädetön olo kun ei ole pystynyt neulomaan... Tuskin se vieläkään hyvää tekee käsille, mutta ei nyt ainakaan välittömästi tuntunut huonontavan tilannetta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!