sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Tyllihamonen

Blogitauko pääsi sitten venähtämään tavattoman pitkäksi. Nyt on muutto Berliiniin kuitenkin takana, asunto saatu ja nettikin vihdoin toimii, mikä kovasti helpottaa bloggaamista.

Helmikuussa neuloskelin kohtalaisen innokkaasti Taimitarhan Ystävänpäiväsukkia, mutta molemmat ovat vielä jalkaterää vailla, joten niitä en pääse esittelemään. Sain kuitenkin tuossa männäviikolla yhtäkkiä oivalluksen, että tarvitsen tyllihameen. Eipä siis auttanut muu kuin lähteä kangaskauppaan. Matkasimme Hoon kanssa Friedrichshainin Stoff & Stil -liikkeeseen ja voi tytöt ja pojat, sieltä olisi mieluusti ostanut kaikkea muutakin kuin vain kuminauhaa, kuusi metriä tylliä, metrin trikoota ja pussin vanua! Hoolle löytyi leikkipaikka ja aikani surkeaa saksaa änkytettyäni siirryimme myyjän kanssa puhumaan huomattavasti paremmin sujuvaa englantia. Kokonaisuudessaan palvelu oli oikein erinomaista.

Kuten kuvista huomaatte, tyllihameen sai myös Hoo. Omasta hamostani ei vielä kuvia olekaan, joten sitä ilmestystä joudutte hetken odottamaan. Hoo valitsi itse tyllinsä värin, ensin kirkkaanpunaisen mutta viime metreillä vaihtoi sen tuohon neonpinkkiin. Kaavaa minulla ei tälle luonnollisestikaan ollut, joten hame on niitä kuuluisia oman pään mukaisia malleja. Alle ompelin Paapiin oranssista työkalutrikoosta "alushameen", jonka kuminauhakujan alapuolelle rypytin tyllin. Hoon hameeseen trikoota meni pieni pala ja tylliä metri kolmeen osaan leikattuna.

Lopputulos tuntui miellyttävän pientä ihmistä, sillä ensimmäinen kymmenen minuuttia uudessa hamosessa meni peilin edessä hyppien ja hetkutellen. Värivalinta osoittautui myös hyväksi, sillä kauppareissulla illan hämäryydessä pinkki helma näkyi kauas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!