sunnuntai 8. tammikuuta 2017

JoulukalenterisukkatehdasMonen muun neulojan tapaan minäkin lähdin joulukuun alussa mukaan Niina Laitisen järjestämään joulukalenterisukkakimppaneulontaan. Omat sukkani, nuo oranssivalkoiset, valmistuivat pari päivää ennen joulua, sillä terästä oli pakko jättää pari kuviota pois. Tarkoitus oli viettää koko joulu näissä sukissa, mutta joku niissä tökki. Kuvio on tosi kaunis, mutta väritys ei sitten kuitenkaan iskenyt. Niinpä sukat odottelevat nyt sitä, että keksin kenelle ne lahjoitan.

Halusin kuitenkin itselleni pitkät villasukat edessä olevalle muuttomatkallemme Berliiniin. Onneksi Niina Laitiselta noita ohjeita löytyy, pistin puikoille vuoden 2015 joulukalenterisukat, varmasti itseäni miellyttävissä väreissä. Yritin kiivaasti saada ne valmiiksi viime vuoden puolelle, jotta voin sanoa neuloneeni kuusitoista (16) pari sukkia vuonna 2016. Ihan se ei onnistunut, sillä sukat, nuo harmaapohjaiset siis, valmistuivat kutakuinkin kello 00.30 vuoden ensimmäisenä päivänä.

Sukista tuli kyllä oikein mainiot! Varteen tein vähän lisäkuviota, mutta vielä vähän enemmänkin olisi voinut olla. Terästä puolestaan jätin taas pari kuviota pois. Kantapäänä molemmissa sukissa on uusin suosikkini tiimalasikantapää.

Joulukalenterisukat 2015 (harmaapohjaiset)
Lankana Dropsin Karisma, yhteensä n. 220 g
3,5 mm puikot

Joulukalenterisukat 2016 (oranssivalkoiset)
Lankana Dropsin Karisma
3,5 mm puikot
Pienemmän koon mukaan tehty

4 kommenttia:

 1. Ihana väriyhdistelmä! Näitä sukkia on nyt näkyny paljon blogeissa mutten meinannu tunnistaa tällä yhdistelmällä, tosi fresh!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit värit noissa harmaapohjaisissa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä itsekin niihin tosi tyytyväinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!