perjantai 30. joulukuuta 2016

Villasukkavuosi 2016

Siitä ei ole montaakaan vuotta, kun villasukkien neulonta oli minusta tylsintä mitä maa päällään kantaa. Sitten keksin, että kahta sukkaa voi neuloa samaan aikaan ja homma taisi lähteä ns. lapasesta.

Tässä on lopputulos.
Tänä vuonna olen neulonut viisitoista (15) paria villasukkia. Pieniä ja isoja ja siltä väliltä. Kuudestoista pari on jo aloitettu, mutta en tiedä ehtiikö valmistua tämän vuoden puolella.

Ihan hyvä saldo silti. Etenkin kun on tässä tullut kaikenlaista muutakin puuhattua. Muun muassa kirjoitettua gradu, perustettua toiminimi, ommeltua vaatteita, neulottua kaikenlaista muutakin ja mitäs vielä...

Näissä sukikkaissa merkeissä toivotan oikein ihanaa vuodenvaihdetta Villavaltakunnan ystäville!

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihania sukkia! Itse osaan vain perusvillasukkia. Mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa sinulle! :) Aika monta vuotta minäkin tein vain perussukkia, mutta jossain vaiheessa alkoi syntyä näin "erikoisempiakin".

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No samaa mieltä täytyy itsekin olla! Ja vähän yllättynytkin, en tosiaan aiemmin ole neulonut kuin ehkä muutaman parin sukkia vuodessa.

   Poista
 3. Täällä toinen, joka alkoi neuloa tänä syksynä kahta sukkaa kerrallaan. Lähti lapasesta! Nyt pyrin pitämään koko vuoden jotain puikoilla, ettei ne pysähdy :D Kauniita sukkia olet neulonut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!