lauantai 16. heinäkuuta 2016

NeulefestariraporttiYstäväni L lähestyi minua helmikuussa bongattuaan Jyväskylä Summer Knit Festivalin ja tiedusteli, haluanko lähteä hänen kanssaan sinne lankoja silittelemään. Helmikuussa en osannut sanoa vielä juuta enkä jaata, mutta koskapa kesälomamme ajankohta sijoittautui niin mainiosti, että festarointi onnistui, vietimme tänään hauskan iltapäivän Toivolan Vanhalla Pihalla.

Suloisten lankojen määrä huumasi pään ja jossain vaiheessa tuntui, että eihän sieltä mitään osaa ostaa. Lopulta kotiin lähtivät kuitenkin nuo alimman kuvan herkut, tosin Uhanan pisarat olivat vähän yllätysostos itsellenikin...

Instagramin mukaan kaikki ovat tänä viikonloppuna Jyväskylässä, mutta koska en ole tutustunut muihin neulebloggaajiin tai neulojiin, en sieltä juuri ketään tunnistanut. Louhittaren luolan Tuulia Salmelalle uskaltauduin sanomaan moi, sillä hänen blogiaan luin ahkerasti silloin, kun kymmenen vuotta sitten aloin neuloa. Se kohtaaminen oli oikein mukava ja sydämellinen.

Ostosten lomassa ystävä L ja minä istuimme kahvilla ja (törkeän hyvällä) kakulla Kahvila Muistossa ja vaihdoimme kuulumisia, sillä edellisestä kunnollisesta kohtaamisesta on luvattoman kauan aikaa. Meillä onneksi juttu jatkuu siitä mihin se edellisellä kerralla on jäänyt.

Muutama lanka jäi vielä hiukan kaivelemaan mielen pohjalle, mutta katsotaan tuleeko huomenna enää uudestaan eksyttyä festareille. Saattaa olla, että mieheni ei minua sinne enää laske...

* * *
My dear friend L and I spent a nice afternoon at the Jyväskylä Summer Knit Festival today. There were plenty of awesome yarn and it was really difficult to decide what to buy. The undermost picture shows what I finally took home with me. The whole happening was really nice and I hope they will arrange it again next year!

6 kommenttia:

 1. Kivat kuvat ja ihanaa lukea kuulumisia tuoreeltaan, kun jäi festarit väliin pojan rippijuhlien vuoksi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tapahtuma järjestetään uudestaan, niin sitten sinäkin pääset mukaan! Ja minäkin uudestaan. :)

   Poista
 2. Mä olin eilen teidän kanssa yhtä aikaa alpakka-aitauksen äärellä. Aika samalla kulmallakin oltiin. Mutta eihän sitä taas ihminen tajunnut suutansa avata ja ilmiantaa itseään Kirsikkapuiston pitkäaikaiseksi seuraajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Eka kerta, kun joku "bongaa" mut! Hassua ja ihmeellistä. :)
   Seuraavalla kerralla tuut kyllä nykimään hihasta, en pure ollenkaan!

   Poista
 3. Miekin taisin nähdä siut ohimennen lauantaina, mut tyydyin vain hymyilemään iloisesti kun en ollut ihan varma tunnistamisesta :D Oli kyllä kesän mahtavimnat festarit, upean värikylläisiä kuvia ootkin ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi turkanen... Toivottavasti minä hymyilin takaisin. :)
   Festarithan oli tosiaan aivan mahtavat, ensi kerralla kyllä menen iltajuhlaankin mukaan jos vain pääsen. Sen verran kivoja raportteja on toisissa blogeissa ollut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!